Нам дуже часто ставлять питання, а як правильно підібрати унітаз Villeroy & Boch VENTICELLO.

Запитує Тетяна:

"Я хочу проконсультуватися з підвісного унітазу Villeroy & Boch VENTICELLO і купити в іншому магазині. Ви ж консультант і ви зобов'язані.....бла-бла-бла"

Наша відповідь Тетяні:

"Це, звичайно, класно. Проконсультуватися і купити в іншому місці - це круто."

Запитує Тетяна:

"А там молода дівчина і вона не знає, чим конкретно вони відрізняються - ці унітази."

унітаз Villeroy & Boch VENTICELLO 4611RL
або або
унітаз Villeroy & Boch VENTICELLO 4611RS

І таким чином я вирішив написати, як все ж таки правильно зробити потрібний вибір по цьому відомому бренду Villeroy & Boch колекції Venticello та з його заводським артикулом 4611

Ми визначилися, що нам потрібен цей підвісний унітаз VENTICELLO. Почнемо визначення. Писатимемо простими людськими словами.

  • Унітаз безободковий з відкритим змивним краєм Rimless. Приклад зображення нижче. Артикул, який починається з 4611R0, може бути в трьох колірних варіантах.

а) Альпійський білий - позначення 01

б) Альпійський білий CeramicPlus - позначення R1

в) Stone White CeramicPlus - позначення RW

І таким чином, якщо нам треба отримати повний заводський артикул підвісного без обідка з відкритим змивним краєм Rimless унітаз Villeroy & Boch Venticello у кольорі Альпійський білий 01, його код буде виглядати так 4611R001. Унітаз Villeroy & Boch Venticello у кольорі Альпійський білий CeramicPlus R1 його код буде таким 4611R0R1. А унітаз Villeroy & Boch Venticello у кольорі Stone White CeramicPlus RW його код буде таким 4611R0R1W


Rimless безободковий
  • Унітаз без обідка з краєм DirectFlush (безободковий з губою). Приклад нижче. Артикули всі у яких початок 4611RS або 4611RL можуть бути у двох кольорових варіантах. І постачаються комбінованій упаковці.

а) Альпійський білий - позначення 01

б) Альпійський білий CeramicPlus - позначення R1

Головна відмінність між цими двома різновидами підвісних унітазів Villeroy & Boch Venticello, що вони комплектуються різними кришками. А про це трохи нижче. А зараз знову отримуємо потрібний нам артикул виробника. Унітаз Villeroy & Boch Venticello в кольорі Альпійський білий 01, його код буде виглядати так 4611RL01. Унітаз Villeroy & Boch Venticello у кольорі Альпійський білий CeramicPlus R1 його код буде таким 4611RLR1 і та сама маніпуляція з кодом 4611RS


DirectFlush безободковий з краєм

А тепер коротко поговоримо про кришку. Комплектуватись може трьома видами кришок. Але ми говоримо про лише два які мають у нас попит. І які виготовлені з Duroplast із кріпленням з нержавіючої сталі та функцією QuickRelease та SoftClosing.

Це кришка 9m79s1 SlimSeat (Wrapover) Це кришка 9m80s1 SlimSeat LINE (Sandwich)
VENTICELLO кришка 9m79s1
VENTICELLO кришка 9m79s1
VENTICELLO кришка 9m80s1
VENTICELLO кришка 9m80s1

Ось такий короткий інформаційний огляд Унітаза Villeroy & Boch VENTICELLO.

P.S. Тепер озброївшись інформацією, Ви з легкістю зможете застосувати ці навички до таких колекцій підвісних унітазів Villeroy & Boch, як:

  1. VERITY LINE
  2. SUBWAY
  3. SUBWAY 2
  4. ARCHITECTURA
  5. LEGATO